شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 تخریب‌گران اموال عمومی در مشهد دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۲۶۷۹۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۸
 تخریب‌گران اموال عمومی در مشهد دستگیر شدند
فرماندار مشهد گفت: سردسته‌های گروه‌های آشوبگر و همه کسانی که به اموال عمومی در این شهر آسیب رسانده بودند شناسایی و دستگیر شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری افزود: آشوبگران طی شب‌های گذشته چهار خودرو سواری و پنج موتورسیکلت دولتی و خصوصی را در شهر مشهد به آتش کشیده و یا تخریب کردند.

وی بدون اشاره به شمار دستگیرشدگان اضافه کرد: در جریان رفتار‌های هنجارشکنانه نیز شیشه برخی ادارات شکسته شد و به بانکها، تابلو‌های شهرداری و سطل‌های زباله نیز خسارت وارد آمد.

فرماندار مشهد گفت: علاوه بر قاتلان بسیجی شهید "محمد رسول دوست محمدی" تعداد زیادی از عواملی که به صورت مستقیم با ضدانقلاب ارتباط داشتند نیز در مشهد دستگیر شده اند.

داوری همچنین روز جمعه افزود: پیکر پاک این شهید گرانقدر که روز چهارشنبه در خیابان راهنمایی مشهد توسط عوامل اغتشاشگر به وسیله ضربات چاقو به شهادت رسیده بود به همراه شهید آشوب‌های قوچان فردا در مشهد تشییع می‌شود.

وی ادامه داد: آیین تشییع پیکر این دو شهید گرانقدر روز شنبه ساعت ۹ صبح از میدان شریعتی مشهد آغاز خواهد شد و پیکر‌ها بر دوش مردم قدرشناس و شهید پرور مشهد با عبور از خیابان دانشگاه، بلوار شهید مدرس و خیابان شهید اندرزگو تا باب الجواد حرم مطهر رضوی تشییع می‌شود.

فرماندار قوچان نیز گفت: شیشه‌های چند بانک و اداره در شهر قوچان شکسته شد و کیوسک راهنمایی رانندگی و یک خودروی عمومی نیز به آتش کشیده شد.

عباسعلی صفایی بدون اشاره به شمار دستگیر شدگان افزود: پیگیری برای شناسایی و دستگیری قاتلان شهید "مسلم جاویدی مهر" جانباز ۵۰ درصد ارتشی که چهارشنبه در قوچان به دست آشوبگران به شهادت رسید جریان دارد.

شهرستان ۱۸۰ هزار نفری قوچان در فاصله ۱۳۷ کیلومتری شمال غربی مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->